Bästa Resmålen 2019

londonResebyrån TripAdvisor presenterar varje år sin lista med vinnarna av dom bästa destinationerna i hela världen.

Årets lista är nu live och London toppar som världens bästa resmål 2019 .

Vinnarna bestämdes med hjälp av en algoritm som analyserar miljontals recensioner och betyg för hotell, restauranger och attraktioner samlade på ett enda år från TripAdvisor resenärer över hela världen.

Paris tar andra plats i år, med Rom som rullar in på tredje plats och Kreta i fjärde. New York, en långvarig favorit med resenärer över hela världen, glider emellertid ut ur topp 10 helt.

 

Topp 10 destinationer i världen:

1. London, Storbritannien

2. Paris, Frankrike

3. Rom, Italien

4. Kreta, Grekland

5. Bali, Indonesien

6. Phuket, Thailand

7. Barcelona, Spanien

8. Istanbul, Turkiet

9. Marrakech, Marocko

10. Dubai, Förenade Arabemiraten

 

 

Bästa Resmålen 20193 Bra Tips för att Resa Billigare

Boka Avresan från en annan mindre flygplats.
Om du bokar din avresa från en mindre flygplats  så kommer du nästan alltid att resa billigare , det går oftast att hitta resor med mycket lägre pris från dessa mindre flygplatser. Några timmar i bil till en annan flygplats kan göra att du sparar massor av pengar. Ibland lönar det även sig att se över möjligheten att flyga med två olika bolag på in- och utresa.

Bli bonuskund
Om du reser ofta kan det löna sig att gå med i olika bonusprogram , dessa bonusprogram fungerar precis som när du samlar poäng på ditt Vanliga bonuskort och byter dom mot pengar och rabatter på saker ,  Då får du inte bara ta del av kampanjer och erbjudanden i förtur utan du ges även en möjlighet att  byta dina samlade poäng mot rabatterade resor.

Jämför flygresor Och Spara massor av Pengar .

Vissa flygbolag är av olika anledningar inte med i sökmotorernas resultat. prova därför olika sökmotorer mot varandra och glöm inte att även besöka flygbolagens egna hemsidor.

Sidor som denna Rabattkod-flygresa.se , och även dom större aktörerna som momondo , trivago och flygresor.se hjälper dig att hitta billigare flygresor inom dom bästa resmålen 2019 .