Billiga Resor 2018

Billiga Resor 2018

Det finns Faktiskt resmål som blivit billigare för svenska resenärer , trots den svaga kronan och höjningen av flygskatter ,  eftersom dessa länders  valuta har tappat ännu mer i värde jämfört med den svenska Kronan.

Här följer redaktionens tips om hur du hittar billiga resor 2018 samt en hel del expert tips om hur du bokar den där drömresan till bästa priset på nätet.

 

 

Brasilien

Den brasilianska valutan, realen, har blivit 26 procent billigare under de senaste sex åren.

Mexiko

Den mexikanska peson har försvagats 9 procent mot den svenska kronan under de senaste sex åren.

Norge

Den norska kronan har förvisso stärkts något det senaste året, men räknar man sex år tillbaka har valutan blivit 8 procent billigare för den som växlar in svenska kronor.

Sydafrika

Även den sydafrikanska valutan, randen, har stärkts något mot den svenska kronan det senaste året, men jämfört med april 2012 har den blivit 11 procent billigare.

 

 

Res Billigare med dessa tips :

Boka Avresan från en annan mindre flygplats.
Om du byter avreseort kan du ibland hitta resor med lägre pris. Några timmar i bil till en annan flygplats kan göra att du sparar massor av pengar. Ibland lönar det även sig att se över möjligheten att flyga med två olika bolag på in- och utresa.

Bli bonuskund
Om du reser ofta kan det löna sig att gå med i olika bonusprogram , dessa bonusprogram fungerar precis som när du samlar poäng på ditt Ica kort och byter dom mot pengar och saker ,  Då får du inte bara ta del av kampanjer och erbjudanden i förtur utan du ges även en möjlighet att  byta dina samlade poäng mot rabatterade resor.

 

 

Jämför flygresor Och Spara massor av Pengar .

Vissa flygbolag är av olika anledningar inte med i sökmotorernas resultat. prova därför olika sökmotorer mot varandra och glöm inte att även besöka flygbolagens egna hemsidor.

Sidor som denna Rabattkod-flygresa.se , och även dom större aktörerna som momondo , trivago och flygresor.se ger dig alltid billigare flygresor än om du bara går direkt in på flygbolagets site och bokar.